Никол Грифин Дирекдтор, Учител по ЗСЧИ, Ръководител на Рейвънклоу
Брой мнения : 89 Join date : 14.12.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Болничното крило Съб Дек 19, 2009 3:15 pm | |
| Болничното крило беше просторно и голямо. Ако имате някакви здравословни проблеми, мадам Помфри винаги може да ви помогне. | |
|
Катлин Фосет Мъгъл
Брой мнения : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Болничното крило Съб Апр 17, 2010 9:17 pm | |
| Лежах там...на леглото...осъзнах нещо...вече съм в училище,мога да правя магии! Преобляках се набързо и влазох в общата стая...нямаше никой.Идеално!тогава се опитах да си спамна отварата за разтеж... -Олфемдос!-изрекох го. Нещо не беше наред.Бях пораснала много но....успях да видя врата си!Побързах към най-близкото огледало.Магията подейства...е не точно.Вратът ми беше дълъг колкото на жираф!Тогава нещо заслиза по стълбите.......беше префект.Той ме погледна ужасено. После каза мило: -Ела ще те заведа в болничното крило. Хвана ме нежно за раката и забързахме по коридорите.Престигнахме пред врете с златна табелка.Префекта влезе и аз го последвах.Някаква жена даваше шоколад на някакво друго момиче което беше позеленяло. -О боже!Какво сте направили!Седни тук госпожице! Тя отиде бързо до момчето разгаоваряха и после дойде пре мен. -Ще се наложи да останеш цяла седмица тук за да си върнеш нормалния размер на шията! | |
|