Никол Грифин Дирекдтор, Учител по ЗСЧИ, Ръководител на Рейвънклоу
Брой мнения : 89 Join date : 14.12.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Масата на учителите Съб Яну 30, 2010 10:37 am | |
| Това бе масата на учителите. Учениците нямат право да се хранят тук, освен ако нямат специална покана от учител. | |
|
| Заглавие: Re: Масата на учителите Съб Яну 30, 2010 10:47 am | |
| Ники беше огладняла и реши да дойде и да хапне нещо. Тя влезе в почти празната зала и се настани на мястото си на учителската маса. Беше сама. По масите нямаше много ученици. Домашните фухчета бяха приготвили кифлички и пудинг. Имаше чай и тиквен сок. Ники се протегна и взе една голяма кифличка с шоколад. Наля си малко тиквен сок и започна да се храни. След известно време тя забеляза, че вратата се отваря и професор Грейнджър влиза в залата. Когато тя се приближи Ники я поздрави: -Добро утро, професоре! Как сте днес?
| |
|
Hermione Granger Заместник-директор, Учител по Летене и Магипортиране, Ръководител на Грифиндор
Брой мнения : 10 Join date : 24.01.2010 Age : 28 Местожителство : Гримолд 12 ;]
| Заглавие: Re: Масата на учителите Нед Яну 31, 2010 5:21 pm | |
| Беше рано сутринта,когато се магипортирах отново в замъка.Слънцето вече бе изгряло и осветяваше цялата местност около замъка.Беше прекрасно!След като оставих багажа си в спалнята си се насочих към Голямата зала...Отворих огромните дъбови врати и се насочих къ Масата на преподавателите,където видях една позната личност...това бе Никол,моя приятелка и директор в Хогуортс.Щом ме видя тя започна: -Добро утро, професоре! Как сте днес? -Сравнително добре!-усмхнах се аз-А Вие? -Аз също-усмихна се тя и попита: | |
|
| Заглавие: Re: Масата на учителите Нед Яну 31, 2010 5:33 pm | |
| -Как прекарахте ваканцията? Подготвихте ли уроците си за годината? След това Ники захапа втората си кифличкаи доля чашата си с малко тиквен сок. После отпи и от него и се усмихна на приятелката си. Тя тъкмо понечи да отговори на въпроса й, когато директорката каза: -Само момент... Тя отиде при едно малко момиче, което очевидно искаше да говори с нея. То зададе някакъв въпрос, на който Ники веднага отговори и се върна отново на масата на учителите. -Съжалявам за прекъсването. Е, какво искахте да кажете?
| |
|
Hermione Granger Заместник-директор, Учител по Летене и Магипортиране, Ръководител на Грифиндор
Брой мнения : 10 Join date : 24.01.2010 Age : 28 Местожителство : Гримолд 12 ;]
| Заглавие: Re: Масата на учителите Нед Яну 31, 2010 6:16 pm | |
| След като момичето си стръгна,аз отвърнах: -Да...и много се вълнувам...Нямам търпение да започнем и куйдичните мачове...-казах аз развълнувано,а директорката се засмя. С нея се познавахме от много години,учихме заедно в Хогуортс и ето ни отново тук...но като преподаватели! -Ами Вие,Никол?Разбрах,че ще преподавате ЗСЧИ...ръководите Рейвънклоу,нали?-попитах аз | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на учителите | |
| |
|